...у корак са светом !!!

    

Почетна страна 

О нама

Предавачи

Наставни план

Конкурс

Студентски одсек

Новости

Фото галерија

Конт@кт

 

 


међународна  сарадња  и  инострани  сертификати

  

У склопу својих активности Академија фудбала ставља посебан акценат на развој међународне сарадње и повезивање са спортским институцијама и организацијама у европи и свету. Кроз ове активности Академија се труди да својим студентима обезбеди што бољи контакт са савременим токовима и научним достигнућима на пољу тренажног процеса у фудбалу и менаџмента у спорту. Између осталог један од корака у том смеру је и обезбеђивање БЕСПЛАТНОГ ЧЛАНСТВА у две познате европске асоцијације.

 

Дипломирани студенти Академије, смера - Фудбалски тренер постају чланови Европске асоцијације тренера (European Coaching Association - ECA), европског удружења професионалних тренера. Између осталог ова асоцијација пружа и могућности похађања курсева и добијања европских сертификата, лиценцирања тренера, помоћ у проналажењу ангажмана, итд.

 

ECA - European Coaching Association

http://www.eca-online.de/uk/home.htm

 

Дипломирани студенти Академије, смера - Спортски менаџер постају чланови Европске асоцијације за спортски менаџмент (European Association for Sport Management - EASM), европског удружења професионалних менаџера у спорту. Осим осталих погодности, кроз чланство у овој организацији студенти се могу упознати са актуелним темама, истраживањима и савременим кретањима на пољу спортског менаџмента.

EASM - European Association for Sports Management

http://www.easm.net/

У склопу међународне сарадње, Академија фудбала ради под супервизијом асоцијације за процену менаџмент активности и одлучивања (СЕМБА).

 

Sports Executive Benchmarking Association

http://www.stemba.org

 

Проширење међународне сарадње настављено је и недавно потписаним уговором о међусобној сарадњи и образовању са Алгонквин колеџом из Отаве, Канада. Опширније...

 

Algonquin College, Ottawa, Canada

http://www.algonquincollege.com

 

Академија фудбала потписала је и уговор о о научно-истраживачкој и образовној сарадњи са Државним педагошким универзитетом "Лав Толстој", Тула, Русија.

 

Тульский государственный педагогический университет им. Л.Н.Толстого

http://www.tspu.tula.ru

 

 

Поред свега наведеног Академија фудбала је тренутно у преговорима са неколико европских и светских школа и универзитета око обезбеђивања међународних сертификата и лиценци за своје студенте по повлашћеним условима.

 

 

 

 

 

 

 

Почетна | О нама | Предавачи | Наставни план | Конкурс | Студентски одсек | Новости 


copyright 2004  Akademija fudbala Beograd, Deligradska 27/III

design by kvik@rt studio