...у корак са светом !!!

    

Почетна страна 

О нама

Предавачи

Наставни план

Конкурс

Студентски одсек 

Новости

Фото галерија

Конт@кт

 

 


КО МОЖЕ ДА СТУДИРА НА АКАДЕМИЈИ ФУДБАЛА?

  

-Свршени средњошколци  свих средњих школа (у трогодишњем или четворогодишњем трајању), који желе наставе своје школовање на некој високошколској установи.

А.М. техничар. 

"...Као млађи играо сам фудбал у омладинским селекцијама. Због повреде колена морао сам да прекинем своју каријеру. Бавио сам се разним пословима док од пријатеља који је одмах након средње школе уписао Академију фудбала нисам  сазнао за овакву школу. Пошто сам одувек желео да се бавим тренерским позивом уписао сам школу и веома сам задовољан и изненађен да оваква школа постоји код нас..."

-Студенти других сродних виших школа или факултета, који желе да стекну звање тренера или менаџера и искористе погодности признавања својих већ положених испита и бржег завршетка студија уписом у другу или трећу годину студија.

 

Р.Н. виши фудбалски тренер. 

"...већ сам завршио двогодишњу вишу школу за тренере у Београду, али сам желео да наставим школовање и завршим и трећу годину студија.  Схватио сам да то више није довољно јер се ствари мењају. Када дипломирам на Академији, бићу у предности и по знању и по квалификацијама. А после ко зна, можда иностранство, можда и факултет..."

-Активни или бивши спортисти који желе да своје практично знање допуне и утврде и стекну вишу стручну спрему и звање тренера или менаџера.

О.К. голман репрезентације Србије и Црне горе. 

"...и поред свих обавеза у клубу и репрезентацији нашао сам времена за своје школовање. Иако ми је спортска каријера на првом месту, схватио сам да морам да мислим на своју будућност. Начин студирања на Академији фудбала омогућава ми да тренирам и да студирам. Иако сам на тренерском смеру потрудићу се да нешто научим и о менаџменту. Требаће ми уколико будем настављао каријеру у иностранству... "

-Тренери и руководиоци клубова или спортских организација који желе да стекну нова знања и искуства или желе да поправе свој положај у клубу/организацији стицањем више стручне спреме.

О.П. секретар фудбалског клуба. 

"...већ 14 година запослен сам у фудбалском клубу на пословима руковођења, међутим никада нисам нашао времена да завршим неку спортску школу. Сада пристижу млађи и школовани. Иако знам свој посао и поседујем огромно искуство, схватио сам, да због свог положаја у клубу, морам усавршим и осавременим своје знање. Из тог разлога сам уписао Академију фудбала. Када дипломирам, диплома више школе ће ми помоћи да боље регулшем свој положај у клубу..."

-Сви они који свој живе у иностранству и желе да искористе могућности програма студирање на даљину.

М.Ј. новинар на радију,  Република Српска

"Рођак који живи у Канади замолио ме је да се распитам која је то тренерска школа у Србији и Црној Гори која нуди могућност студирања на даљину. У првом тренутку нисам знао ни шта је студирање на даљину ни да ли такво нешто постоји. Када сам на сајту академије фудбала видео услове, одмах сам схватио да је то за мене.  Уписаћу академију заједно са мојим рођаком, постаћемо "колеге" а ето деле нас хиљаде километара...

-Сви они који свој животни позив виде у управљању и руковођењу у спорту, било као тренери, било као спортски менаџери...

По Закону о високом образовању, као и Статуту Школе, будући студенти стичу сва права која им припадају: уверење о регулисању војне обавезе, породичне пензије, здравствено осигурање, бенефицирани градски превоз и остало. Свршени студенти  имају права да, на основу Закона о Универзитету чл. 46, наставе студије на Факултету за спорт и физичко васпитање.

 

 

 

 

 

Почетна | О нама | Предавачи | Наставни план | Конкурс | Студентски одсек | Новости 


copyright 2004  Akademija fudbala Beograd, Deligradska 27/III

design by kvik@rt studio